Dacă cineva are un atac de cord în fața ochilor tăi, care ar fi prima ta reacție? Ce ai face pentru a-i salva viața? Desigur, veți cere ajutor. Din păcate, acest lucru nu vă va ajuta în următoarele 5 până la 10 minute care sunt critice în astfel de circumstanțe.

Ceea ce probabil nu știți este că un ingredient special pe care îl avem acasă aici vă poate ajuta să vă salvați o viață: ardeiul iute. Într-adevăr, specialistul în medicină alternativă, John Christopher, a descoperit că această substanță a fost cea mai eficientă dintre toate ierburile testate în timpul experimentului.

În cazul opririi cardiace, se diluează o linguriță de ardei iute măcinat într-un pahar de apă și se înghită amestecul. Aceasta va funcționa chiar dacă persoana va cădea după aceea. Dacă persoana este deja inconștientă, puneți-i câteva picături de amestec sub limbă.

Ardeiul iute îi va accelera ritmul cardiac, permițând sângelui să curgă prin corp. Pe scurt, această metodă ar putea salva viața cuiva.

Aici este în cele din urmă un videoclip (în limba engleză) care explică beneficiile acestui ingredient simplu la prima vedere.

Franbuzz