În cazul unui accident vascular cerebral, există o metodă neconvențională care poate salva vieți omenești de la utilizarea unui sfat vechi de la un profesor chinez care recomandă păstrarea întotdeauna a unui ac în casa ta…

accident vascular cerebral

Iată cum să aplicați o metodă chineză pe bază de ace pentru a salva viața unei persoane în cazul unui accident vascular cerebral:

Rămâi calm înainte de orice! Indiferent de locul în care se află corpul victimei, nu o mutați, pentru că dacă o faceți, capilarele se vor sparge și se va sângera creierul! Ar fi mai bine dacă aveți un ac de seringă acasă, dar un ac simplu pentru coasere poate ajuta și el.

O metodă chinezească de a salva o viață din accident vascular cerebral

Iată pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a ajunge acolo:

  • Țineți acul la foc pentru a-l steriliza și apoi utilizați-l pentru a înțepa vârfurile celor 10 degete.
  • Nu este necesară nicio acupunctură specifică; ar trebui să fie la doar câțiva milimetri de la unghii.
  • Faceți ca fluxul de sânge să curgă cu ușurință.
  • Dacă sângele nu începe să curgă, strângeți-i degetele pentru a-l face să curgă.
  • Atunci când cele 10 degete încep să sângereze, trebuie să așteptați câteva minute și veți vedea că victima va reveni la viață ca și cum ar fi fost resuscitată!
  • Dacă gura victimei este deformată, masați-i urechile până când devin roșii, astfel încât sângele să ajungă la ele.
  • Apoi, înțepați-o cu acul în fiecare ureche în lobul urechii până când faceți să cadă două picături de sânge din fiecare ureche. Câteva minute mai târziu, gura nu va mai fi contorsionată.

Așteptați până când victima revine la normal fără simptome neobișnuite și însoțiți-o până la cel mai apropiat spital.

Această metodă de a lăsa sângele pentru a salva viața în timpul unui accident vascular cerebral este o metodă tradițională de medicină chineză, iar aplicarea sa practică este 100% eficientă cu un ac și un pic de curaj.

Top Sante