Despre site

Acest site este destinat să devină o platformă de comunicare pe domeniul cunoașterii, tratării și vindecării bolilor de inimă și de circulație sanguină.

El cuprinde

  • CONȚINUT = articole descriptive, sfaturi, rețete, adrese
  • COMUNITATE = discuții
  • COMERȚ = vânzare de materiale și servicii din domeniu

Despre domeniu

Statisticile spun totul:

Despre modalitatea de abordare

Zalmoxis, regele nostru (spunea un medic dac) care este un zeu, ne spune că, după cum nu trebuie să încercăm a îngriji ochii fără să ţinem seama de cap, nici capul nu poate fi îngrijit neţinându-se seama de corp, tot astfel trebuie să dăm îngrijire trupului împreună cu sufletul; şi iată pentru ce medicii greci nu se pricep la cele mai multe boli: pentru că ei nu cunosc întregul pe care îl au de îngrijit. Dacă acest întreg este bolnav, partea nu poate fi sănătoasă. Căci, zicea el, toate lucrurile bune şi rele pentru corp şi pentru om în întregul său vin de la suflet şi de acolo curg (ca dintr-un izvor) de la cap la ochi. Trebuie deci – mai ales şi în primul rând – să tămăduim izvorul răului, ca să se poată bucura de sănătate capul şi tot restul trupului.

Incercam sa punem calul inaintea carutei nu invers cum face medicina moderna (ce isi trage radacinile din cea greceasca)…