De multe ori când se întâmplă ca cineva să aibă infarct acesta este singur. În asemenea cazuri de atac de cord, persoana care suferă de aceasta când simte o stare de leșin are 10 secunde la dispoziție până își va pierde conștiința.

infarct

Totuși este o scăpare pentru aceste persoane chiar când sunt singure. Trebuie doar să tușească puternic în mod repetat.

Înainte de fiecare tusă trebuie să inspire adânc, la fel și tusea, trebuie să fie adâncă și prelungită, la fel ca atunci când vrei să-ți cureți plămânii de spută.

Respirația și tusea trebuie repetate la fiecare 2 secunde, astfel inima va începe să bată din nou normal și până vine ajutorul poți să-ți salvezi singur viața.

În timp ce respiri adânc, oxigenul pătrunde în plămâni iar mișcările apasă pe inimă și fac ca circulația sângelui să continuie. Presiune de asemenea stimulează inima ca să-și recapete ritmul normal.

Astfel cei care trec prin așa crize, au șanse mai mari de a supraviețui până vor ajunge la spital pentru a li se oferi primul ajutor.

Despre asta ar trebui să afle cât mai multe persoane, pentru că este ceva care le poate salva viața. Dacă fiecare persoană ar trimite această informație la alte zece persoane, fiecare ar putea salva o viață.