Câtă lume care spune că nu vrea să bea nimic înainte de culcare pentru că pe urmă trebuie să se trezească de multe ori în timpul nopții?!

bem apa, apa, beti apa, beau apa

Infarctul și apa
– N-am știut nimic din toate astea… Interesant… Și mai e ceva ce n-am știut… Mi-am întrebat doctorul de ce oamenii urinează atât de mult în timpul nopții?

Răspunsul medicului meu cardiolog a fost: gravitatia ține apa în partea inferioară a corpului când stai în picioare (picioarele se umflă). Când ești culcat și partea inferioară a corpului (picioarele și restul) sunt la nivelul rinichilor și atunci rinichii mută apa pentru că e mai ușor.

Asta se leagă de ultima afirmație. Știam că e nevoie de o cantitate minimă de apă pentru a spăla toxinele din corpul tău, dar ce a fost pentru mine nou a fost faptul ca am aflat care este timpul corect de a bea apa…

Foarte important: de la un cardiolog specialist!

Băutul apei într-un timp anume îi maximizeaza acesteia eficiența în corp:

  • 2 pahare cu apă, după trezire, ajută la activarea organelor interne
  • 1 pahar cu apă cu 30 de minute înaintea unei mese ajută la digestie
  • 1 pahar cu apă înaintea unei băi ajută la scăderea tensiunii arteriale
  • 1 pahar cu apă înainte de a merge la culcare preîntâmpină atacul cerebral sau infarctul

Mai pot adăuga următoarele: medicul meu mi-a spus că a bea apă înainte de culcare ajută și la prevenirea cârceilor pe timpul nopții.

Mușchii de la picioarele tale au nevoie de hidratare când se chircesc și durerea te trezește.

Mai sunt și alte simptome ale unui infarct în afara durerii în brațul stâng. Mai există și o durere intensă în barbă, greață, transpirație din abundență. Și aceste simptome pot apărea dar frecvența lor e mai redusă.

Notă: S-ar putea să NU existe durere în piept în timpul unui infarct. Majoritatea oamenilor (în jur de 60%) care au făcut infarct în somn, nu s-au trezit. Dar, dacă el se produce, durerea în piept s-ar putea să vă trezească din somn. Dacă acest lucru are loc, dizolvați imediat 2 aspirine în gură și înghiți-ți-le cu puțină apă.

Pe urmă: Sunați la 112.
– Sunați un vecin sau pe un membru al familiei care locuiește în apropiere. Spuneți-i: „infarct!”  Așezați-vă într-un scaun sau fotoliu în fața ușii și așteptați sosirea acestora…

STAȚI ÎNTINS!

Un cardiolog a afirmat că fiecare persoană, care primește acest e-mail, îl trimite altor persoane, probabil o viață ar putea fi salvată.

Trimite mai departe acest mesaj. Ar putea salva vieți!